Проектиране, дизайн и изграждане
на панаирни щандове, сцени и декори
 
 

Изпълнение на бунгало на Нисан

Изпълнение на външна изложбена площ на Нисан
Нисан


3d проект и реализация на бунгало за фирма Рено-Нисан България за специализирано изложение Международен Технически Панаир – 2006 -( Пловдив) 

Това е едната част от павилиона на Рено- Нисан България, която е обособена за излагането на моделите автомобили от марката Нисан, подходящи за градска среда

Идеята за дизайна на приемните е те да изглеждат като комплекс от високи сгради – градската среда. Около тях са разположени самите автомобили на фон – визия изобразяваща градски улици. Визията е напечатана на винил, който е опънат по цялата дължина на изложбената площ. Визията на бунгалото е различна и открояваща се. Брандирането придава на павилиона още по-атрактивен вид.Павилиона е изграден от конструкция Октанорм, а декоративните сгради са от МДФ плоскостти облечени с печат на пвц фолио. 
3d проект и реализация на изложбена площ за фирма Рено-Нисан България за специализирано изложение Международен Технически Панаир – 2006 -( Пловдив) 

Това е часта от изложбената площ на Рено- Нисан България, която е обособена за излагането на моделите от марката Нисан, подходящи за извънградска среда.
 Идеята за пространственото оформление на тази площ е самата земна настилка, която е специално насипана на площа, за да подскаже, че тези явтомобили са перфектни за извънградски условия. Визията по дължината на площа подсилва тази идея за проходимост и издръжливост на автомобилите. Изработили сме бутафорни мантинели, създаващи визия с ритъм и движение. Около тях са разположени самите автомобили.. Така разработена визията е абсолютно изчистена и атрактивна, а идеята е ясна за всеки посетител .

Начало І Услуги І Начин на работа І Клиенти І Политика за защита на личните данни І Контакти
2021 Всички права запазени! Проектиране, дизайн и изграждане на панаирни щандове, сцени и декори